Sluit Logo G-Football Cup  Zaterdag 4 mei

Vernieuwende editie

Dit jaar komt de G-Football Cup met een volledig vernieuwd concept naar jullie.

 

Prestigieus minivoetbaltornooi:

GFC gaat van start met een 16+ prestigieus minivoetbaltornooi. Het tornooi zal plaats vinden op de voetbalvelden van Racing Lauwe. Hiermee krijgt de winnaar een hoofdprijs van 500 euro. Doorheen het tornooi wordt er muziek voorzien door DJ Crufka die voor de sfeer zal zorgen!

 

Benefietmatch 

Daarnaast wordt er een galamatch gespeeld tussen G-voetbal Marke en een stel BV's. Zeker de moeite om de BV's tegen de g-voetbalkids te zien spelen.

 

Galamatch Deaf Devils

Daaropvolgend spelen de Deaf Devils een Interlandmatch. Dit gaat samen met een spetterend eetfestijn waarbij vorig jaar 350 eters ons kwamen vergezellen. 
Er is ook tal van randanimatie voorzien waarmee de dag goed gevuld zal worden. Hierbij zullen ook special guests aanwezig zijn. 

 

Eetfestijn

Voor de derde maal op rij voorziet het GFC team een overheerlijke eetfestijn. Vorig jaar mocht GFC 350 eters verwelkomen die konden genieten van het overheerlijke buffet gepresenteerd door Traiteur Peter & Heidi.

 

Het GFC-Fest

Afsluiten doet GFC met een spetterende party in een XL-Tent. Deze afterparty mag u zeker niet missen. Het GFC team heeft ervoor gezorgd dat er een tal van specials guest op 4 mei naar de G-Football Cup komen. 
Een niet te missen feest want het zal echt een spetter van formaat zijn!