Sluit Logo G-Football Cup  Zaterdag 4 mei

Volledig vernieuwend concept

Concept van G-football Cup

Dit jaar komt de G-Football Cup met een volledig vernieuwd concept naar jullie.

 

Prestigieus minivoetbaltornooi:

GFC gaat van start met een 16+ prestigieus minivoetbaltornooi. Het tornooi zal plaats vinden op de voetbalvelden van Racing Lauwe. Hiermee krijgt de winnaar een hoofdprijs van 500 euro. Doorheen het tornooi wordt er muziek voorzien door DJ Crufka die voor de sfeer zal zorgen!

 

Benefietmatch 

Daarnaast wordt er een galamatch gespeeld tussen G-voetbal Marke en een stel BV's. Zeker de moeite om de BV's tegen de g-voetbalkids te zien spelen.

 

Galamatch Deaf Devils

Daaropvolgend spelen de Deaf Devils een Interlandmatch. Dit gaat samen met een spetterend eetfestijn waarbij vorig jaar 350 eters ons kwamen vergezellen. 
Er is ook tal van randanimatie voorzien waarmee de dag goed gevuld zal worden. Hierbij zullen ook special guests aanwezig zijn. 

 

Eetfestijn

Voor de derde maal op rij voorziet het GFC team een overheerlijke eetfestijn. Vorig jaar mocht GFC 350 eters verwelkomen die konden genieten van het overheerlijke buffet gepresenteerd door Traiteur Peter & Heidi.

 

Het GFC-Fest

Afsluiten doet GFC met een spetterende party in een XL-Tent. Deze afterparty mag u zeker niet missen. Het GFC team heeft ervoor gezorgd dat er een tal van specials guest op 4 mei naar de G-Football Cup komen. 
Een niet te missen feest want het zal echt een spetter van formaat zijn!
 

 

 

Wie zijn wij

Vier jonge ondernemers

We zijn 4 gemotiveerde jonge ondernemers die graag het G-voetbal promoten bij het publiek. Wij willen door ons evenement de G-voetbal een financieel duwtje in de rug geven en daar willen wij graag aan meewerken. Hierbij organiseren wij een volledige dag in het teken van G-voetbal en willen zijn zo de G-sport in de kijker plaatsen.

Ontdek onze goede doelen

Deaf Devils & G-Voetbal Marke

Als organisatie kiezen wij ervoor om de opbrengst van het evenement te schenken aan 2 goede doelen. 

 

Deaf Devils Belgium

Deze mensen spelen dit jaar het EK in Griekenland. Hiervoor is een extra financiële steun nodig omdat zij zelf alles moeten bekostigen (transport, verblijf). 

 

G-voetbal Marke

 De kinderen van gvoetbal Marke zijn een pijler in de g-sport. Deze willen wij dan ook ondersteunen met een financiële bijdrage van de G-Football Cup.

DEAF DEVILS

Wat als je een topvoetballer bent, maar niet kunt horen? Dan word je, met een beetje geluk, misschien wel geselecteerd voor de Deaf Devils. Net als de Rode Duivels vertegenwoordigen zij ons land met trots.
We are Belgium! ‘We’ dat zijn ook de Deaf Devils, de nationale ploeg met louter spelers die niet kunnen horen. Het spelletje mag dan hetzelfde blijven, de hele wedstrijdbeleving is hierdoor anders. De match verloopt wat rustiger en de communicatie gebeurt via gebarentaal. Voorts zijn de ‘Dove Duivels’ even fier om hun land te mogen vertegenwoordigen als de ‘echte’ Rode Duivels. 
Deaf Devils Football Belgium is opgericht in 1921. Dit jaar vertegenwoordigen de Deaf Devils ons land op het EK in Griekenland. Daar zullen ze strijden voor de Europese titel. Helaas krijgen ze weinig financiële steun om te kunnen beschikken over de nodige faciliteiten. Daarom willen wij via ons event Deaf Devils Belgium steunen zodat Deaf Belgium ons vaderland kunnen verdedigen.

#WEAREBELGIUM

G-VOETBAL MARKE

G-voetbal Marke is een organisatie met de doelstelling om kids met een beperking en met een hart voor voetbal, hun favoriete sport te kunnen laten beoefenen, om hen (en vaak ook hun familie) aldus uit hun isolement te halen. 

Wij willen deze vaak vergeten groep, de aandacht geven die zij verdienen. Wij zijn de mening toegedaan dat die gasten evenveel rechten hebben als valide mensen en sporters, zij zijn volledig gelijkwaardig aan hen.
Via hun geliefde sport, via gelijk welke sport, komen zij tot ontplooiing, beleven zij vreugde en tegenslag, leren zij wat vriendschap is, leren zij met elkaar en met leiding omgaan. Zij komen daardoor tot ontbolstering en daar willen wij zoveel mogelijk hun families bij betrekken. Dit is het gedachtengoed van G-voetbal Marke dat wij willen uitdragen. Iedere persoon heeft het recht om aan sport te doen, een fundamenteel mensenrecht, onafgezien ras, rang, stand of beperking. De peter en meter die G-voetbal Marke steuen zijn Jean-Marie Pfaff en Justine De Jonckheere.

#GFMARKE

Met dank aan

Onze partners